Pobyt v Modre 22.-24.júna

Drahí priatelia,

veľmi zriedkavé a vzácne sú stretnutia jogínov, keď spoločne strávia kvalitný čas jogou, meditáciami, spoločne súznejú svojim nastavením a túžbou. Majú spoločný cieľ, chcú v sebe objaviť skutočnú bezpodmienečnú lásku, Boha. Rozumejú si aj bez slov, pretože zažívajú spoločne techniky Sádhany (duchovnej praxe), ktoré im to umožňujú. Navzájom sa podporia, sú krásni srdeční, dobroprajní, veselí ako JEDNA VEĽKÁ RODINA. Duchovnú rodinu tvoríte vy všetci, ktorí ste nastúpili na CESTU Z MYSLE DO SRDCA! Či už na tej ceste kráčate dlhé roky, alebo na ňu nastúpite len počas tohoto víkendu, ste zo srdca vítaní a očakávaní.

Duchovnú prax – sádhanu prestriedajú meditácie a rôzne techniky v lone prírody, hudba a vaše chuťové bunky budú rozmaznávané vitariánskou a bezlepkovou vegánskou stravou.

PODROBNOSTI O CENE

Cena celého pobytu vrátane ubytovania a plnej penzie: 139€

Poplatok za kurz pre nováčikov (ktorí ešte základný kurz Atma Kriya Yogy neabsolvovali): 150€

Kurz Mudier I: 25€

REGISTRAČNÉ ÚDAJE

Viac info: dusanbelej@gmail.com alebo 0940 773 203

 

Kurzy SM a BSN 3. júna v Leviciach

Úžasná trojkombinácia JOGY pre krásnu postavu, MEDITÁCIE pre pokoj mysle a ZDRAVÉHO vegánskeho OBEDA.

Relaxačnú nedeľu začíname o 9:00 hod ráno, keď rozprúdime život v tele, nabudíme energiu a silu do nového dňa. Naučíme sa pozdrav slnku, ktorý hravo zvládnete aj doma s použitím manuálu, ktorý na kurze obdržíte. Telo sa vám odmení krásou, pružnosťou a vitalitou.

Pokračujeme kurzom meditácií od 11:00 hod, ktoré predstavujú krátke uvoľnujúce, relaxujúce a koncentračné cvičenia. Svojou flexibilitou, jednoduchosťou a účinnosťou výborne dopĺňajú akýkoľvek životný štýl jednotlivca. Pre dosiahnutie vnútorného pokoja, radosti a lásky je potrebné tieto techniky zaradiť, ideálne denne, cca 20 minút.

O 13:00 hod počas obedňajšej prestávky vyživíme svoje telo a rozmaznáme svoje chuťové bunky vynikajúcim vegánskym obedom. Nedeľný zdravý dezert je samozrejmosťou!

Náš ozdravný relaxačný deň úspešne dotiahneme do konca relaxáciami, ktoré ukončíme okolo 15:00 hod.

Takto zregenerovaní, si domov zoberiete manuály, relaxačné CD a pomôcky, aby ste v týchto aktivitách mohli pokračovať aj v domácich podmienkach nezávisle na lektorke a tak kráčať cestou k vnútornej spokojnosti, radosti a láske nie iba vo výnimočné dni, ale aj v dňoch úplne bežných a zdanlivo rutinných.

Kapacita na kurz je obmedzená a preto je nevyhnutná registrácia na : dusanbelej@gmail.com alebo 0940 773 203.

Kde: Budova Mlynu, 2. poschodie, Mlynská 1, Levice

Kedy: od 9:00 do 15:00 hod

Cena: 55€

OM Chanting workshop 19. mája v Banskej Bystrici

Nájdete nás na ulici J. Kráľa č.5. (Jogovňa JOGA SHALA)
Začíname o 08:30, prepokladané ukončenie o 13:00.

OM Chanting workshop je otvorený pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o zvuku ÓM a OM Chantingu. Nie je potrebné byť pokročilým jogínom ani mať akékoľvek znalosti v oblasti jogy. Dozviete sa o kozmickom zvuku ÓM, pôvode a sile OM Chantingovej techniky a ako ju zdieľať s ostatnými.

Čítať viac

Kurz Babaji Surya Namaskar 20.mája v Banskej Bystrici

Babaji Surya Namaskar vám pomáha zjednotiť vaše telo, myseľ a ducha spojením úcty a uvedomenia si Boha s prastarým súborom 14 jogových pozícií. Jednoduché každodenné cvičenie 6 – 8 kôl denne môže poskytnúť rovnaký úžitok ako 45 minútové cvičenie hatha jogy: silu, pozitívny tok energie a jasnú myseľ. Cvičenie trvá iba niekoľko minút denne, tradične sa cvičí pri východe slnka, takže zvyšok dňa budete mať k dispozícii na to, čo je pre vás dôležité. Učí sa naozaj rýchlo. Pomôže vám zaviesť si jednoduchú rutinu v živote, ktorá vám dá pružnosť a zdravie.

Nájdete nás na ulici J. Kráľa č.5. (Jogovňa JOGA SHALA)
Začíname ráno o 8:30, prepokladané ukončenie o 9:30.

Čítať viac

Kurz Atma Kriya Yogy 19. a 20.mája v Banskej Bystrici

Atma Kriya Yoga je silný súbor techník, ktoré vám pomôžu rýchlo napredovať na vašej ceste do seba. Iniciácia, šaktipát, je dôvodom, prečo je v súčasnosti najsilnejším dostupným druhom jogy. Tieto cvičenia vám poskytnú voľnosť a flexibilitu na vytvorenie každodennej praxe dokonale prispôsobenej vášmu životnému štýlu.

Nájdete nás na ulici J. Kráľa č.5. (Jogovňa JOGA SHALA)
Začíname v sobotu 19.5. o 12:00, prepokladané ukončenie v nedeľu o 16:00.

Čítať viac